Wednesday, March 2, 2011

Jom buat duit!!!

Affiliate yg simple, just register (FREE!!!) ... somebody click banner pun dpt duit gak!!! Camne ek???

1. Mula mula klik sini dulu untuk ke website diorang.


2. Then klik Icon Hearbeat seperti yang dibulatkan tu.


3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan.


4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue.


5.Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah.


6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diperlukan.



7. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda. tick i agree and then klik continue.


8. Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)


9. Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), ikut korang lah nak letak dia kat mana. kat sidebar ke. kat top sidebar ke. copy code yang sesuai ya.




10. Kalau nak check berapa earning korang. boleh Klik My HB!Affiliate


11. So lepas dah copy tu, macam biasa lah. Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste kan code yang korang dah dapat tadi > save. Then letak lah kat mana korang rasa orang lain senang nak klik. :)


* SO, WHAT ARE YOU WAITING FOR ? GO REGISTER AND EARN YOUR MONEY NOW at
www.heartbeat.my




Reactions:

0 comments:

Post a Comment