Thursday, September 30, 2010

ALBUM : Terkenang dulu-dulu

okeh.. dulu-dulu sapa pi sekolah ja mesti akan gunakan beg hijau nih kan ... hehehehe.. penuh buku teks!


lagi.... kalau sapa-sapa demam ja.. mesti mak suruh ayahanda kita pi beli menatang nih... rasanya macam oren sikit.. tapi time tu la.. memang susah betoi nak makan ubat masa kecik-kecik...jenuh 'pelekoh'.... pengalaman aku dulu.. mak aku terpaksa hancurkan dulu.. then baru campoq ayaq suam kasi minum... hahahahahaha...


bagi mat-mat rock era 80'an.. kalau tadak kasut jenih nih memang tak rock la... brand apa tau... tu dia... ALIPH oiii... mahai tuuuu....


klau dh ada kasut tu mesti layan lagu2 ni....huhuhu..


ada... aku takdak benda alah nih.. tapi kawan aku ada.. dia kasi pinjam .. tapi bila dah rosak la.. hampeh!


balik ja sekolah.. kompom singgah kedai.. hahaha.. TIKAM... oooo TIKAM... ada luck dapat seringgit... modai sekupang ja... selalunya tak penah kena pon...


sapa yang ada benda ni pd zaman tu mmg org berada laa..


dulu 2 hnset xdak ..bkn mcm budak2 la ni...hnset 1org satu..tp kita men yg ni jer....





Reactions:

1 comment: